top of page

Wilt u onderwijs echt innoveren?     

Dan is New Pedagogies for Deep Learning iets voor u!

New Pedagogies for

Deep Learning is een internationaal partnerschap

waarin zeven landen onder leiding van prof. dr Michael Fullan,

Diep Leren binnen hun school vormgeven. In Nederland zijn op verschillende plaatsen mooie voorbeelden te zien hoe Deep Leren in praktijk is gebracht.  

Als lid van het NPDL Partnerschap kunt u gebruik maken van de toolkit, support-sessies, een internationaal digitaal netwerk en u heeft met 4 personen per school toegang tot 3 twee-daagse

Idea Labs per jaar.

 

Voor schoolleiders is er ook een NPDL herregistratie programma. Daarnaast zijn Idea Lab voor geïnteresseerden  ook los te bezoeken. 

Neem deel aan het partnerschap en ervaar dat Deep  Leren een spannende Journey is die echt verschil maakt!

New Pedagogies for Deep Learning 

Heeft u ambitie om het beste onderwijs te realiseren en wilt u daartoe innoveren? Stelt u samenwerken in nationale en internationale partnerships op prijs? Zou u samen met andere schoolbesturen en andere scholen in een Global Partnership onder leiding van prof. dr. Michael Fullan,            uw innovatie vorm willen geven? Dan nodigen wij u graag uit deel te nemen aan New Pedagogies for Deep Learning.

Turning Learning representeert het wereldwijde partnerschap van ‘New Pedagogies for Deep Learning’ binnen Nederland.

In Nederland kunnen geïnteresseerde scholen deelnemen om via het delen van onderzoeks- en praktijkervaring van en met elkaar te leren. Deelnemende scholen gebruik van een ‘Suite of Tools’ en werken samen om veelbelovende nieuwe didactiek die dieper leren mogelijk maken, vast te stellen, verder te ontwikkelen en op te schalen.  

 

Door deel te nemen aan NPDL bouwen scholen samen aan Diepe Leer Ervaringen binnen hun onderwijspraktijk die succesvol blijkt in onderzoekend en ontwerpend leren, uitdagende leeromgevingen en grotere betrokkenheid bij docenten en leerlingen.

 

Wereldwijd hebben zich zeven clusters in zeven verschillende landen aangesloten bij het partnerschap ‘Deep Learning’, en met hen honderden scholen, duizenden leraren en honderdduizenden leerlingen. Samen is men binnen het partnerschap bezig met de transformatie van leren door het koesteren van de ‘Deep Learning Competenties’ waarbinnen ieder individu zich een weg zoekt naar het echte leven, gebruikmakend van de kracht van ICT om zo eigen interesses en talenten te versterken.

Zie ook onze andere Turning Learning Website
NPDL informatie 

Uw inschrijving is ontvangen.

We gaan snel aan de slag. 

Hartelijk dank voor uwbelangstelling,

we nemen snel contact met u op.

bottom of page