top of page

Wilt u het Professional Capital binnen uw organisatie laten groeien?

Laat u verrassen door het Professional Capital onderzoek! 

'Lesgeven op prof niveau, dag in dag uit, hou je alleen vol als

je collega’s ook lesgeven op prof niveau. Of je nu alleen voor

de klas staat of in een team werkt, lesgeven op prof niveau betekent

dat je altijd kunt terugvallen op het vertrouwen, de vaardigheden

en de opbouwende kritiek van je collega’s.'

Hargreaves, Fullan, Professional Capital 

Het Professional Capital onderzoek (Fullan, Hargreaves) levert uw organisatie een volledig beeld op van het aanwezige Human, Social en Decisional Capital. U ontvangt van ons een overzichtelijke weergave van de resultaten waarmee u zelf aan de slag kunt. .

Desgewenst ontvangt u van ons ook een analyse met  

toegesneden feedback en ontwikkel advies

Bent u benieuwd naar het Professional Capital binnen uw school?    

Wilt u weten wat het onderzoek inhoudt en wat het u oplevert?          

We vertellen u graag meer!

Hartelijk dank voor uw belangstelling!

New Pedagogies for Deep Learning 

Heeft u ambitie om het beste onderwijs te realiseren en wilt u daartoe innoveren? Stelt u samenwerken in nationale en internationale partnerships op prijs? Zou u samen met andere schoolbesturen en andere scholen in een Global Partnership onder leiding van prof. dr. Michael Fullan,            uw innovatie vorm willen geven? Dan nodigen wij u graag uit deel te nemen aan New Pedagogies for Deep Learning.

Turning Learning representeert het wereldwijde partnerschap van ‘New Pedagogies for Deep Learning’ binnen Nederland.

In Nederland kunnen geïnteresseerde scholen deelnemen om via het delen van onderzoeks- en praktijkervaring van en met elkaar te leren. Deelnemende scholen gebruik van een ‘Suite of Tools’ en werken samen om veelbelovende nieuwe didactiek die dieper leren mogelijk maken, vast te stellen, verder te ontwikkelen en op te schalen.  

 

Door deel te nemen aan NPDL bouwen scholen samen aan Diepe Leer Ervaringen binnen hun onderwijspraktijk die succesvol blijkt in onderzoekend en ontwerpend leren, uitdagende leeromgevingen en grotere betrokkenheid bij docenten en leerlingen.

 

Wereldwijd hebben zich zeven clusters in zeven verschillende landen aangesloten bij het partnerschap ‘Deep Learning’, en met hen honderden scholen, duizenden leraren en honderdduizenden leerlingen. Samen is men binnen het partnerschap bezig met de transformatie van leren door het koesteren van de ‘Deep Learning Competenties’ waarbinnen ieder individu zich een weg zoekt naar het echte leven, gebruikmakend van de kracht van ICT om zo eigen interesses en talenten te versterken.

Website Global NPDL partnerschap
bottom of page