top of page

 

Houdt u van sparren op hoog abstractie niveau? 

 

Wees dan welkom op onze Turning Learning Board Table! 

Turning Learning organiseert voor bestuurders in onderwijs, politiek en overheid Turning Board Tables waarin, onder leiding van 

gerenommeerde  hoogleraren en gastdocenten, schrijvers en politici en experts uit publieke sector en bedrijfsleven, op een hoog abstractieniveau; spanningen, dilemma's en actuele vraagstukken op het gebied van onderwijs, in relatie tot politiek, bestuur en samenleving met elan gedeeld en bespoken worden.  

 

De eerste Turning Board Table  

is een exclusieve ontbijtsessie

voor innovatieve bestuurders

met bijdragen van  

prof. Michael Fullan

en prof. John West Burnham 

 

Turning Learning wil graag samen met ambitieuze bestuurders met lef en passie, initiatieven realiseren die impact hebben op mensen en samenleving. Graag nodigen we u dan ook persoonlijk uit deel te nemen aan onze Board Tables.  In deze Board Tables delen we met elan spanningen, dilemma’s en actuele lastige vraagstukken op het gebied van onderwijs, in relatie tot bestuur en samenleving

 

De Board Tables worden gevoed door input van gerenommeerde sprekers, en wisselen af met scherpzinnige discussies onder deelnemers. Innovation & Social Innovation in Education zijn de rode draad in sessies die leiden naar Mondi Great Learning. 

 

Het programma daagt u uit in dynamiek van hoog niveau. In 2019 organiseren we vier sessies. Reserveer snel een plekje in het jaarprogramma of schrijf in voor de eerste kennismakingssessie op zaterdag 16 maart aanstaande. 

bottom of page