top of page

Gebruikt u data voor professionele groei van uw organisatie?

Laat u verrassen door onze professionele

onderzoeken die u  kunnen helpen om uw mensen en organisatie verder te ontwikkelen

Professional Capital 

Het Professional Capital onderzoek levert uw organisatie een volledig beeld op van het aanwezige Human, Social en Decisional Capital. Het onderzoek  Turning Learning werkt de uitvoering van de PC Survey samen met het Research Team van Michael Fullan Enterprise, Toronto, Canada.

Knop

Deep Learning Succes Scan 

Onderwijs heeft meer   impact als leerlingen uitgenodigd worden om diepe leerervaringen op te doen. Maar hoe geef je dat in je onderwijs vorm?  

De Deep Learning Succes Scan brengt de ontwikkeling van Diep Leren in uw organisatie in kaart en geeft u een perspectief tot ontwikkeling van nieuwe stappen. 

Knop

Onderzoek

6 C's 

In de huidige tijd is ontwikkeling van 21 Century Skills even belangrijk als het ontwikkelen van kennis. Met het onderzoek naar de 6 C's kunt u toekomstgerichte vaardigheden van uw leerlingen in kaart brengen.

Onderzoek naar de  6 C;s (Learning Progressions)   is  onderdeel van NPDL

Knop

Personal

Capital

 

 

Wat zijn de competenties die een team succesvol maken?  Welke persoonlijke kenmerken maken dat organisaties innovatief en efficient zijn? Doe het onderzoek naar Personal Capital en leer meer over hoe de bevlogenheid, vitaliteit, aanpassingsvermogen van de mensen in uw team uw organisatie succesvoller kunnen maken. 

Knop
bottom of page