top of page

            Kent u de basis principes               van Deep Learning en bent u toe  aan een volgende stap?

                     

Marlou.png
NBA.png
logo_avs.png
npdl nl.png
npdl.png

Spreekt het gedachtengoed  van Deep Learning

u aan en wilt u weten hoe zich persoonlijk of

op schoolniveau  verder kunt ontwikkelen? 

Maak kennis met  ons inspirerende hernieuwde Deep Learning aanbod 

29 November 2019 

Locate: Keizersgracht 317 Amsterdam 

Tijdens de  Board Table en Breakout Sessie van Michael Fullan en Joanne Quinn

Turning  Learning is sinds het begin (2014) Nederlandse Cluster Leader van het  Mondiale Deep Learning partnerschap en weet als geen ander Wat Werkt en Wat Niet Werkt. Maak kennis met ons vernieuwde aanbod gebaseerd op wat we samen geleerd hebben,  en neem deel aan een Journey die echt verschil maakt!   

 

 

Master Deep Learning voor Leraren

In samenwerking met de Netherlands Business Academie starten we in het schooljaar 2020-2021 de MBA/Master Leading Deep Learning voor leraren. Met de MBA/Master beogen we het collectieve en innovatieve vermogen binnen scholen te vergroten. 

Leergang Leiding geven aan Deep Learning

In samenwerking met de AVS starten we in het voorjaar 2020 het herregistratie-programma Leidinggeven aan Diep Leren voor schoolleiders. Maak kennis met de inhoud en opzet van deze leergang en ervaar hoe u vanuit toekomstgericht leidinggeven daadwerkelijk impact op uw schoolontwikkeling kan hebben.

 

Deep Learning Succes Scan 

Om Diep Leren in de Nederlandse context tot zijn recht te laten komen heeft Turning Learning een Deep Learning Succes Scan ontwikkeld. De scan kan door de directies en leraren van uw school ingevuld worden. Aanvullend op uw eigen reflectie waarderen wij op locatie de ontwikkeling Deep Learning reiken u aanbevelingen aan. 

 

Deep Learning School 

Als school kunt u deelnemen aan de spannende NPDL Journey en lid worden van het  inspirerende mondiale partnerschap. In Nederland zijn al mooie voorbeelden te zien van scholen die ervaring opgedaan hebben met NPDL. Turning Learning heeft voor scholen een inspirerend programma aanbod waarin de Deep Dive into Deep Learning écht betekenis krijgt voor leerlingen, ouders en uw gehele schoolteam! 

Meldt u snel aan voor de Board Table of de Break-Out Sessie.

                       Of stuur voor meer informatie en persoonlijk contact                          een mailtje  aan contact@turninglearning.nl 

 

 

 

bottom of page