top of page

Houdt u van een pittige bestuurlijke          dialoog in goed gezelschap?               Wilt u graag leren van     Internationale ervaringen?

Reserveer  snel uw plekje voor

deze exclusieve Board Table! 

MF.png
JQ.png

29 November 2019 

Locate: Keizersgracht 317 Amsterdam 

Tijden 

09.00 Ontvangst 

09.30 Board table Michael Fullan 

11.15 Kennismaking Deep Learning Aanbod 

11.45  Break Out sessie Joanne Quinn

13.00  Lunch

Board Table Bestuurders

Michael Fullan - Deep Learning Leadership 

Houdt u van een discussie op een hoog abstractie niveau? Wilt u zich verder verdiepen in initiatieven die impact hebben op mens en samenleving? Tijdens de Board Table delen we actuele lastige vraagstukken, spanningen en dilemma’s op het gebied van onderwijs, bestuur en samenleving. De sessie wordt gevoed door input van prof. dr. Michael Fullan en wisselt af met scherpzinnige discussies onder deelnemers. Change, Innovation, Social Innovation en Deep Learning zijn de rode draad in de Board Table. 

 

Break Out Session Bestuurders 

Joanne Quinn - Dive into  Deep Learning

Kent u de basisprincipes van Deep Leren en wilt u graag ervaren hoe u binnen uw bestuur het collectief verandervermogen kan versnellen? Hoe u onderwijs-professionals kan laten groeien?  Bent u benieuwd hoe u het innovatief vermogen van uw scholen vergroot en gebruik kan maken van de kracht van bestuurlijke capaciteit? De Break-out sessie is een volgende stap in uw Diepe Leren als bestuurder waarin u de praktijk van de professional aan den lijve ervaart.

Spreekt het gedachtengoed u aan en wilt u weten hoe u

Deep Learning binnen uw bestuur vorm kan geven?

Maak kennis met ons hernieuwde Deep Learning aanbod.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratiesessie Deep Learning 

Turning Learning is de Nederlandse Cluster leider van het Global Partnerschap NPDL en kan u ondersteunen en begeleiden bij de implementatie van Deep Learning. Aansluitend aan de ochtend sessie kunt u kennis maken met ons aanbod:

 

Master Deep Learning voor Leraren

In samenwerking met de Netherlands Business Academie starten we in het schooljaar 2020-2021 de MBA/Master Leading Deep Learning voor leraren. Met de MBA/Master beogen we het collectieve en innovatieve vermogen binnen scholen te vergroten. Om een significante impuls  aan het innovatieve vermogen binnen uw bestuur te kunnen geven bestaat een mogelijkheid om de MBA/Master voor u in bestuursverband te verzorgen, en deze in overleg aan te passen aan uw bestuurlijke visie.  

Leergang Leiding geven aan Deep Learning

In samenwerking met de AVS starten we in het voorjaar 2020 het herregistratie-programma Leidinggeven aan Diep Leren voor schoolleiders. Maak kennis met de inhoud en opzet van deze leergang en ervaar hoe u vanuit toekomstgericht leidinggeven daadwerkelijk impact op uw schoolontwikkeling kan hebben.

 

Deep Learning Succes Scan 

Om Diep Leren in de Nederlandse context tot zijn recht te laten komen heeft Turning Learning een Deep Learning Succes Scan ontwikkeld. De scan kan door de directies en leraren van uw school ingevuld worden. Aanvullend op uw eigen reflectie waarderen wij op locatie de ontwikkeling Deep Learning reiken u aanbevelingen aan. 

 

Deep Learning School 

Als school kunt u deelnemen aan de spannende NPDL Journey en lid worden van het  inspirerende mondiale partnerschap. In Nederland zijn al mooie voorbeelden te zien van scholen die ervaring opgedaan hebben met NPDL. Turning Learning heeft voor scholen een inspirerend programma aanbod waarin de Deep Dive into Deep Learning écht betekenis krijgt voor leerlingen, ouders en uw gehele schoolteam! 

 

 

 

iStock-477815144.jpg
Programma Kennismaking Aanbod 
 
Ja, ik schrijf met in voor

Uw inschrijving is ontvangen.

Hartelijk dank en graag tot 29 november!

bottom of page