top of page

            Kent u de basis principes               van Deep Learning en bent u toe  aan een volgende stap?

                        Reserveer  snel uw plekje voor

deze exclusieve Break Out Sessie! 

JQ.png
MF.png

29 November 2019 

Locate: Keizersgracht 317 Amsterdam 

Tijden 

09.00 Ontvangst 

09.30 Break out sessie Joanne Quinn

11.15  Hot Seat Michael Fullan 

12.30  Kennismaking vernieuwd Deep Learning aanbod 

13.00  Lunch 

 

Break Out Session

voor Directeuren, Design Studio Leaders en Docenten 

Joanne Quinn - Dive into  Deep Learning

Kent u de basisprincipes van Deep Leren, werkt u met NPDL, of bent u benieuwd naar praktijk voorbeelden van Nederlandse scholen die ervaring hebben met NPDL en laat u zich graag verrassen door dingen die er echt toe doen? De Break-out sessie is een volgende stap in uw Diepe Leren. U leert meer over het concept en materialen die u in kunt zetten om betekenisvolle diepe leerervaringen op te bouwen. Met deze allernieuwste publicatie als bron,  nodigen we iedereen uit een probleem-oplossende veranderaar in onze mondiale samenleving te worden

 

 

Hot Seat Michael Fullan 

Michael Fullan - Deep Learning Leadership 

Bent u benieuwd naar uw eigen ontwikkeling en leiderschap om ‘innovation and n social innovation’ binnen uw eigen school vorm te geven? Michael Fullan gaat in de Hot Seat in op al uw vragen.

Spreekt het gedachtengoed u aan en wilt u weten hoe u

Deep Learning binnen uw bestuur vorm kan geven?

Maak dan kennis met ons vernieuwd aanbod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratiesessie Deep Learning 

Turning Learning is de Nederlandse Cluster leider van het Global Partnerschap NPDL en kan u ondersteunen en begeleiden bij de implementatie van Deep Learning. Aansluitend aan de ochtend sessie kunt u kennis maken met ons aanbod:

 

Master Deep Learning voor Leraren

In samenwerking met de Netherlands Business Academie starten we in het schooljaar 2020-2021 de MBA/Master Leading Deep Learning voor leraren. Met de MBA/Master beogen we het collectieve en innovatieve vermogen binnen scholen te vergroten. 

Leergang Leiding geven aan Deep Learning

In samenwerking met de AVS starten we in het voorjaar 2020 het herregistratie-programma Leidinggeven aan Diep Leren voor schoolleiders. Maak kennis met de inhoud en opzet van deze leergang en ervaar hoe u vanuit toekomstgericht leidinggeven daadwerkelijk impact op uw schoolontwikkeling kan hebben.

 

Deep Learning Succes Scan 

Om Diep Leren in de Nederlandse context tot zijn recht te laten komen heeft Turning Learning een Deep Learning Succes Scan ontwikkeld. De scan kan door de directies en leraren van uw school ingevuld worden. Aanvullend op uw eigen reflectie waarderen wij op locatie de ontwikkeling Deep Learning reiken u aanbevelingen aan. 

 

Deep Learning School 

Als school kunt u deelnemen aan de spannende NPDL Journey en lid worden van het  inspirerende mondiale partnerschap. In Nederland zijn al mooie voorbeelden te zien van scholen die ervaring opgedaan hebben met NPDL. Turning Learning heeft voor scholen een inspirerend programma aanbod waarin de Deep Dive into Deep Learning écht betekenis krijgt voor leerlingen, ouders en uw gehele schoolteam! 

 

 

 

6Afbeelding1.png
Programma Kennismaking Aanbod
Ja, ik schrijf me in voor

Uw inschrijving is ontvangen.

Hartelijk dank en graag tot 29 november!

bottom of page